Fameg - LINO DESIGN

Jako společnost zaměřená na kvalitu jsme hrdí na to, že vám můžeme představit jednoho z našich nejdůležitějších dodavatelů - společnost Fameg, výrobce, který pokračuje v tradici řemeslného zpracování ohýbaného dřeva již více než 140 let. Historie společnosti sahá až do roku 1881, kdy továrna bratří Thonetů v polském Radomsku začala vyrábět nábytek z ohýbaného dřeva a pokračovala tak v odkazu vizionářského truhláře Michaela Thoneta.

 

Produkty Více článků

 

Mistři v ohýbání dřeva

 

Společnost Fameg je známá především díky svým dovednostem v tradičním ohýbání dřeva, které zdokonaluje již po několik generací. Tento jedinečný výrobní proces, při němž se používají dřeva nejvyšší kvality, zejména buk, dub a jasan, zaručuje, že každý výrobek je odolný, nadčasový a esteticky jedinečný. Ohýbané dřevo je nejen krásné na pohled, ale díky této technologii má nábytek také lehkou konstrukci a výjimečnou pevnost a odolnost.

Produkty Fameg 

Tradice a inovace v harmonii

 

Navzdory své dlouhé historii se společnost Fameg nedrží pouze tradičních metod. Dnes je jedním z největších evropských výrobců židlí z ohýbaného dřeva a neustále zdokonaluje své výrobní postupy pomocí moderních technologií. Společnost zaměstnává přibližně 600 lidí, přičemž si stále zachovává vysoké standardy řemeslného zpracování a důraz na detail. V současnosti společnost Fameg kombinuje tradiční řemeslné zpracování s moderním designem a vytváří nábytek, který lze použít v klasických i moderních interiérech.

 

 

Design a úcta k přírode

 

Jedním ze základních principů Fameg je respekt k přírodě a lidem. Společnost se zavázala k výrobním postupům šetrným k životnímu prostředí a cení si tradičního řemesla, které neustále rozvíjí s ohledem na budoucí generace. V roce 2013 osvěžila svou image a posílila propojení své bohaté historie s moderními řešeními, čímž opět dokázala, že nadčasový design může být přítomen jak v klasických, tak v moderních prostorách.

 

Fameg tak není jen výrobcem nábytku, ale také nositelem bohatého dědictví, který do moderního světa vnáší hodnoty řemesla, kvality a estetiky.

 

 

© 2024 Dublino.cz | Všechny prává vyhrazeny

Vytvořilo FúúDobre