Dřevěné židle na míru

Dřevěné přesně podle vašich představ

Dokonalý doplněk vašeho interiéru

Dřevěné židle jsou nadčasovým kusem nábytku, který díky své přirozené kráse, odolnosti a všestrannosti dodá každému interiéru přidanou hodnotu. Dřevěné židle se dokonale přizpůsobí každému prostoru, ať už jde o klasiku, modernu nebo rustikální styl. U nás si však můžete vytvořit židli přesně podle svých představ. Nabízíme vám možnost navrhnout dřevěné židle na míru tak, aby odpovídaly vašim jedinečným požadavkům a estetickým preferencím.

Proč si vybrat dřevěné židle na míru?

Dřevěné židle vyrobené na zakázku mají mnoho výhod. Kromě možnosti vytvořit jedinečný kus nábytku, který se hodí do vašeho interiéru, získáte také kontrolu nad kvalitou a designem židle. Dřevěné židle na míru jsou ideální volbou pro ty, kteří hledají něco víc než jen běžný sériově vyráběný nábytek. S naší službou přizpůsobení na míru máte možnost ovlivnit každý detail - od druhu dřeva přes povrchovou úpravu až po konečný design.

Celodřevěné židle

Pokud dáváte přednost čistému, přírodnímu vzhledu, jsou pro vás celodřevěné židle ideální volbou. Tyto židle mohou být vyrobeny buď z masivního dřeva, které poskytuje výjimečnou pevnost a odolnost, nebo z překližky, která nabízí moderní vzhled a odolnost. Celodřevěné židle jsou synonymem klasické krásy a hodí se do jakéhokoli prostoru, ať už se jedná o jídelnu, obývací pokoj, kancelář nebo restauraci. Díky možnosti přizpůsobit si povrchovou úpravu podle svých představ můžete dosáhnout ideálního vzhledu, který bude dokonale ladit s ostatním nábytkem a dekoracemi.

Židle s dřevěným jádrem a čalouněním

Pro ty, kteří hledají kombinaci pohodlí a tradičního vzhledu, nabízíme židle s dřevěným jádrem a čalouněním. Tyto židle kombinují pevnost dřevěné konstrukce s pohodlím čalouněného sedáku a opěráku. Vybírat můžete z různých typů čalounění - od luxusní kůže přes moderní látky až po ekologické materiály. Tato kombinace vám umožní vytvořit židli, která nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje maximální pohodlí při sezení.

 

Co lze upravit?

U dřevěných židlí máte široké možnosti přizpůsobení:


Výběr dřeva

Můžete si vybrat druh dřeva, například dub nebo buk, podle toho, co nejlépe vyhovuje vašemu vkusu a potřebám. Každé dřevo má své jedinečné vlastnosti, barvu a strukturu, což vám umožní dosáhnout přesně takového vzhledu, jaký si představujete.


Povrchová úprava

Můžete si vybrat z různých povrchových úprav, jako je olej, lak nebo moření. Tyto povrchové úpravy nejen chrání dřevo, ale také zvýrazňují jeho přirozenou krásu a dodávají židli na atraktivitě.


Typ čalounění

U židlí s dřevěným jádrem a čalouněním máte možnost vybrat si typ a barvu látky, která nejlépe doplní váš interiér. Trvanlivost čalounění si můžete vybrat na základě testu Martindale, který zaručuje odolnost židle i při intenzivním používání.


Design a detaily
Konečný design židle může obsahovat různé ozdobné prvky, jako jsou vyřezávané detaily, zlaté nebo stříbrné nohy nebo jedinečné barevné kombinace. Máte také možnost vybrat si mezi různými délkami a typy nohou nebo otočných mechanismů. 

 

Dřevěné židle vyrobené na zakázku umožňují vytvořit nábytek, který dokonale odráží váš vkus a potřeby. Obraťte se na nás a navrhněte židli, která bude dokonalým doplňkem vašeho interiéru a každý detail bude přizpůsoben vašim představám.

 

Chci židli na míruUkázat židle

© 2024 Dublino.cz | Všechny prává vyhrazeny

Vytvořilo FúúDobre